Panoramamodellen

PANORAMMA-3024 600
Vi tror på en direkte og åpen dialog, sterke konsepter og solid håndverk som basis for alle prosjekter.
PANORAMMA-3024 600 PANORAMA-NEW-2-88 600
Design - et håndtverk for nyskapning!

Vi ser design som et kraftfullt verktøy for endring og nyskapning. Design handler ikke kun om en logo, typografi, farger eller materialer. For oss er design et håndtverk som utført skikkelig har stor påvirkningskraft. Design har evnen til å forandre hvordan mennesker opplever produkter, bedrifter, tjenester og omgivelsene rundt seg. Vi vet at design øker betalingsvillighet, skaper lojalitet og gir forutsigbarhet, i tillegg til at bedrifter som aktivt jobber med design har en høyere innovasjonsgrad. Derfor snakker vi om design som en investering med lang avkastning.

Økt salg og merkeverdi kan kjøpes!
Alle bransjer, produkter og tjenester vil ha nytte av designtjenester. Design kan benyttes i en prosjektfase hvor ideer utvikles, eller når et produkt/selskap skal kommunisere for å tiltrekke seg målgruppen.
I bunn og grunn leverer vi grunnlaget for alt som omgir et produkt, tjeneste eller bedrift, som skaper en relasjon til målgruppen.
Samspill

Panoramamodellen er navnet på en prosess vi har videreutviklet gjennom flere år og som i dag gjør oss i stand til å levere grafisk design, produktdesign og produksjon tuftet på innsikt, ambisjoner og godt håndtverk. Målet er at design skal differensiere å skape merverdi, enten vi snakker om et profilprogram, et pakningsdesign eller et produkt. Vi ønsker hele tiden å utfordre kundene for i felleskap etablere høye mål. Modellen har, som navnet tilsier, et 360 graders utgangspunkt.

PANORAMMA-3024 600 PANORAMA-NEW-2-88 600
Forstå, kreere og etablere
 • 01
  Produkt-/bedriftinnsikt
  Konkurrentinnsikt
  Markedsinnsikt
   

  Innsikt

  Vi lar oss stadig overraske av muligheter som åpner seg i møte med kunden! Gjennom strategisk kartlegging, workshop, fokusgrupper, befaring, samtaler, og analyse ønsker vi å lære så mye som mulig om ditt produkt og hva som gjør det unikt.

  01 / Innsikt
  02 / Visualisering
  03 / Håndskisser
  03 / Håndskisser
  04 / Design
  05 / Ferdigstilling
   
 • 02
  Inspirasjon og moodboard visualisering
   

  Visualisering

  Vi overfører brief til visuelle referanser slik at vi sammen kan diskutere og billedgjøre felles preferanser. Her oppstår innovasjon og insperasjon som gir et grunnlag for design-prosessen. En såkalt Moodboard workshop.

  01 / Innsikt
  02 / Visualisering
  03 / Håndskisser
  03 / Håndskisser
  04 / Design
  05 / Ferdigstilling
   
 • 03
  Ideskisser og konsept
   

  Håndskisser

  I begynnelsen bruker vi enkle og effektive hjelpemidler som penn og papir.

  01 / Innsikt
  02 / Visualisering
  03 / Håndskisser
  03 / Håndskisser
  04 / Design
  05 / Ferdigstilling
   
 • 04
  Design skisserunder
  Fokus og rendyrking
  Beslutte og forkaste
   

  Design

  Fra våre håndtegninger utvikler vi digitale skisser. Etter innspill fra deg arbeider vi oss frem til den beste løsningen for ditt produkt, bedrift eller tjeneste.

  01 / Innsikt
  02 / Visualisering
  03 / Håndskisser
  03 / Håndskisser
  04 / Design
  05 / Ferdigstilling
   
 • 05
  Originalutvikling og lansering
   

  Ferdigstilling

  Til sist rentegnes og finjusteres valgt design. Etter korrektur kan vi bistå deg gjennom produksjon og til sist gir vi deg retningslinjer og en manual som sikrer lang levetid for din investering.

  01 / Innsikt
  02 / Visualisering
  03 / Håndskisser
  03 / Håndskisser
  04 / Design
  05 / Ferdigstilling
   
image
 • Om oss

  Panorama Design ble etablert i 2001 av Morten Fornebo og Nichlas Tangen. I dag er Panorama Design et etablert designstudio lokalisert i kvadraturen sentralt i Oslo. Daglig leder Jens-Petter Ring kom inn som ny partner i 2010. Ideen med Panorama Design var å skape et designstudio med tett og direkte dialog med kundene. Den gang som nå, tror vi på design og innovasjonsprosesser med et helhetlig perspektiv.
  Derfor heter vi Panorama Design.

 • Kompetanse

  Våre ansatte besitter solid kompetanse innen grafisk design, produktdesign, merkevarebygging, prosjektledelse og produksjon. Vi er av den oppfattning at alle prosjekter, stort eller mindre, fortjener et solid håndtverk. Derfor vil vi alltid "toppe laget" med senior designere med 16-20 års erfaring.

  Våre kunder er store eller små bedrifter som benytter design som et virkemiddel for å bygge merkevaren sterk og oppnå økt salg i et konkurranseutsatt marked.Lidenskaplig opptatt av detaljer og med en iboende skapelsestrang ønsker vi å bidra til nye overraskende løsninger. Dette har resultert i flere prisvinnende prosjekter.

Våre verdier

 • Nysgjerrig

  Å skape postiv endring, starter med spørsmål.

 • Lidenskapelig

  Vår drivkraft stammer fra trangen til å overraske og forbedre.

 • Energisk

  Engasjement, fremdrift og fokus.

 • Leken

  Slipp deg løs, tenk fritt.

PANORAMMA-2990 1200

 • "Brand is not what you say it is. It’s what they say it is." Marty Neumeier