tirsdag, 17 oktober 2017 11:54

Vi søker ambisiøs Grafisk Designer med digitale skills - vikariat


Vi en ønsker oss en "killer" grafisk designer med stor arbeidskapasitet og interesse for digital, pakning- og profildesign.

I første omgang skal vi fylle et ledig vikariat med mulighet for et lengre engasjement.

Panorama Design ble etablert i 2001 og er lokalisert i Nedre Vollgate 5 i Oslo. Her er vi i et kreativt fellesskap med Good Morning og Gress Oslo. Hos oss kan du forvente å jobbe med et bredt spekter av kunder og mange spennende prosjekter. I dag gjør vi mye pakningsdesign for næringsmiddelindustrien, bedriftsprofiler og konseptutvikling for nye merker. Og vi har en særlig sterk posisjon i sportsbransjen. Akkurat nå sitter vi å lager et nytt klesmerke sammen med Aksel Lund Svindal som heter Greater Than A. Så er du opptatt av å passe på miljøet, mote og spennende oppgaver ønsker vi at du sender oss dine referanser.

Panorama Design har mottatt Hedersprisen for God design, Design Effekt Award Grand Prix og flere ganger Merket for God Design.

Fra deg ønsker vi å høre om arbeidserfaring og se dine referanser. Aktuell arbeidserfaring er en fordel. Og mest av alt vi ønsker oss en digital magiker.
Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Kontaktperson Byråleder Jens-Petter Ring tlf: 909 24580