Belly Bliss

Bakgrunn

Historien til BellyBliss startet med gründernes interesse for sammenhengen mellom probiotika og fordøyelse. De testet en rekke ulike probiotika, før de for noen år siden kom over en unik probiotikastamme som var lite kjent for allmenheten. Denne hadde egenskaper som kan tilbakeføre kroppens opprinnelige bakterieflora slik den er fra naturens side.

Utfordring

Tematikken for probiotika og tarmbakterier kan bli for teknisk eller udelikat. Dette gjorde at vi ønsket å se på kategorien med nytt blikk, for således nå ut bredere og annerledes.

Løsning

Vi ønsket å bygge profil på positivitet og ufarliggjøre tematikken om bakterier. Samtidig har vi ønsket å gi merket og navnet en opplevelse av vellvære og balanse. Vi fant navnet BellyBliss som vi tror gir merket det rette anslaget og samtidig en lovnad om en god tilstand. Formspråket ønsket vi å distansere fra tradisjonelt apotekspråk. Det har vært viktig å fremme eleganse og en delikat opplevelse. Vi har tenkt at BellyBliss like gjerne kan finnes på et vellværesenter, beautysalong, frisør, apotek og dagligvare.

Resultat

BellyBliss har blitt godt mottat i markedet. Den er å finne på utvalgte helsekostforetninger, frisørsalonger og i egen nettbutikk www.bellybliss.no.

Belly Bliss logo
Belly Bliss produkter
Belly Bliss symboler
Belly Bliss bilde
Belly Bliss produkter
Belly Bliss slagord
Belly Bliss produkter
Belly Bliss pakning
Belly Bliss designmanual
Belly Bliss visittkort
Belly Bliss nettside
Belly Bliss nettside